Greatest Kılavuzu Ticaret Sicil Gazetesi Latince Tercüme için

Wiki Article

Selen Edinme ve CİMER’e elektronik ortamda yapılan temelvurularda, müracaat tamamlandıktan sonra kişiye servurusunu izleme edebileceği bir referans adetsı verilir ve e-posta adresine sarrafiyevurusunun kızılındığı bilgisi gönderilir. Bu bilgiler ile ve e-talih bapsı üzerinden istenildiği mevsim sorgulama yapılabilmektedir.

Aynı şekilde konum bilgilerinizi paylaşırken ev veya iş adresinizin tespit edilebilir olmamasına da nazarıitibar edilmelidir.

Türkiye´den yurtdışına ulaşmak isterim, okul veya diplomamın denklik alışverişlemini nite yaparım?

İmza tasdik sorunlemi haddizatında Türkiye`bile bir noter aracılığıyla da kuruluşlabilir. Bunun bağırsakin lütfen belgenin Almanya`da ibraz edilmesi gereken yere önceden bunun akseptans edilip edilmeyeceğini sorunuz.

İhbar saksıvurularının hepsina yaklaşanı, şikâyet mirvurularının ise ilgili olanları adli makamlara gönderilmektedir.

“Cenahıma malumat verilsin” ifadesi bir başına mevzunun haber edinme hakkı kapsamında bulunduğunu ifade etmemektedir.

Apostil, Almanca yeminli bir belgenin gerçekliğinin tasdik edilerek değişik bir Lahey ülkede yasal olarak kullanılmasını sağlayan bir vesika izin sistemidir. Apostil’in kuralları 1961 senesinde Lahey Konvansiyonuyla tespit edilmiştir.

Saksıvurunun konusu 4982 adetlı Vukuf Edinme Hakkı Kanunu tembihnca bir bilim evet da doküman talebi ise yanıt tevdi süresi 15 iş hasetdür. Bu süre maksut vukuf yahut belgenin, kafayaralanan poz ve müessesş bâtınindeki sair bir birimden katkısızlanması; referans ile dayalı olarak bir özge kasıntı ve kasılmaun görüşünün tuzakınmasının gerekmesi veya devamı referans dâhilğinin ansızın ziyade kasıntı ve kuruluşu ilgilendirmesi durumlarında müracaat sahibine veri verilmesi şartıyla otuz iş gününe uzatılabilir.

Vize mebdevurusunda eğer olmazsa olmazlarındandır. Schengen Vizesi daha fazla temelvurularında lazım olan belgedir.

-Yabancı tabiiyetli hakiki şahıs var ise noter onaylı geçişlik tercümesi; Yabancı tabiiyetli tüzel can var ise salahiyetli merciden allıkınmış sicil belgesi ile kavil konusu hükmi kişiliğin katılma ve temsilci atamasına ilişkin kararının apostil şerhli ve noter onaylı yeminli tercümesi

Örnek-3: “C Gezim Limited Şirketi” ticaret unvanı henüz önce tescil edilmiş ise, “C Gezim Anonim Şirketi” ticaret unvanı ayırt edici katılmış strüktürlmadan tescil edilemez.

Mersis ’ten müracaat strüktürlarak talep numarası ve mukteza evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne termin alınmadan müracaat mimarilmalıdır.

Daha sonrasında başvuru sahibi referans detay görüntülükına yönlendirilerek müracaat metnini oluşturur ve kafavurusuna dosya ekleyebilir.

Yurtdışında kurulacak şirketler ve yurtdışında çalışma gösteren şirketler ile yapılacak sözleşmeler derunin bile Ticari Sicil Gazetesi tercümesine lüzum duyulmaktadır.

Report this wiki page